JSON: sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases (ok) turismealtcamp.altanet.org
/aplicacions/drupal_municipis/munidipta
/aplicacions/drupal_municipis/munidipta/sites/ccac/themes/ccacTurisme/templates/frases.json
logo CCAC

Missatge d'error

 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 38 de /aplicacions/drupal_municipis/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).
 • Notice: Undefined index: und a eval() (línia 39 de /aplicacions/drupal_municipis/munidipta/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Territori Oleum

 • Calendari: 9/11/2020 8:30h - 28/11/2020 8:30h
 • Localització: Alt Camp

  Es tracta d'una campanya de promoció del paisatge agrícola de l'Alt Camp mitjançant els productes de la terra que dona continuïtat a les organitzades aquest estiu sota el nom de Territori Cooperatiu. 

  L’Oficina Comarcal del DARP i el Consell Comarcal de l’Alt Camp continuen la seva col·laboració per a donar a conèixer els productes agroalimentaris de la comarca i el paisatge on s’elaboren.

  Després de l’èxit de les visites guiades interpretatives fetes aquest estiu sota el paraigua Territori Cooperatiu, on es visitaven els municipis on estan ubicades les cooperatives encara actives a l’Alt Camp, ara havia de ser el torn dels petits productors d’oli. Del 14 al 28 de novembre, hi havia programades cinc visites

  Totes aquestes visites les realitzaven les empreses de guiatge Camins km0, excepte la de Vila-rodona que havia de fer-la Iber APT.

  Malauradament les últimes restriccions han fet que de moment aquesta acció hagi de quedar-se a l’espera, mentres esperem hem iniciat una campanya de promoció de tots els elaboradors d’oli de la comarca mitjançant un flyer que es fa córrer per les xarxes socials, fomentant que la gent de l’Alt Camp i rodalies conegui els productors d’oli de la comarca per a que el compri i l’utilitzi, ja que és oli fet a casa, fet a la comarca.

  Per a més informació podeu contactar amb: turisme@altcamp.cat o bé aacamp.daam@

  Notícies relacionades

  Llistat de venda directa de la pagesia i...
  Els vitralls romànics més antics d'Europa El de...